Dijous 20 de novembre SABADELL – [@lsmSabadell] Sahara Occidental – [@NoSomosDelito @CoordVallesOcc] 20N Concentració contra la Llei Mordassa

__________________________________________________________________________

SABADELL [@lsmSabadell] Converses de sobretaula: ‘Sahara Occidental. Un conflicte proper’

Hora: A partir de 2 quarts de 2 de la tarda

mapa-saharaLloc: Laboratori Social Metropolità Taller 1 NauEstruch
Adreça: Carrer de Sant Isidre, 140 Sabadell.
.
Ens reunim persones de procedència diversa per a comentar temes d’actualitat i d’interes comú, i a l’entorn de la taula per dinar plegats. 
Tema del mes: Sahara Occidental. Un conflicte proper. 
Convidats: Membres de l’Associació “Sabadell acull Infants Saharauís”. 
Cal portar alguna cosa per a compartir a la taula. 

__________________________________________________________________________

Cartell_20N

SABADELL [@NoSomosDelito @CoordVallesOcc]

20N Concentració contra la Llei Mordassa

#MovilizarseSirve

Hora: A les 7 del vespre

Lloc: Plaça Dr. Robert. Sabadell

Convoca: Coordinadora 15M Vallès Occidental
 .
A l’assemblea de la coordinadora vam decidir sumar-nos a la protesta del dia 20 de novembre contra la Llei de Seguretat Ciutadana (Llei Mordassa) que es realitzarà a Madrid convocada per la Plataforma No Somos Delito:

.

“Dijous 20N de 17:00 a 19:00 a la Puerta del Sol està previst que organitzacions i col·lectius ciutadans es reuneixin en un acte de carrer amb l’objectiu de visualitzar el rebuig a la Llei de Seguretat Ciutadana (RSLC), que serà aprovada aquest mateix dia en Comissió d’Interior i l’aprovació definitiva es preveu per abans de final d’any.

.

L’acte consistirà en una vetllada que se centrarà bàsicament en la lectura d’un Manifest. Aquest manifest recollirà el contingut bàsic d’una Carta que serà remesa al Relator Especial de Nacions Unides sobre la promoció i protecció del dret a la llibertat d’opinió i expressió i al comissari de Drets Humans del Consell d’Europa perquè facin una crida urgent dirigit al Govern espanyol per tal que retiri aquest Projecte de llei.

.

Des de la Plataforma No Somos Delito considerem que estem en un moment fonamental perquè les organitzacions socials facin una crida contundent per demanar la retirada d’una llei que vulnera drets fonamentals recollits en la nostra Constitució, com són el dret de reunió i de llibertat d’expressió.”

.

El que pretenem és visualitzar i informar sobre un tema que ens afecta profundament a totes i que el govern està tramitant d’amagat, a tota velocitat i sense debat.

.

Per visualitzar la protesta l’assemblea va decidir que realitzaríem una marxa fúnebre per la mort de la democràcia. Hem d’anar totes vestides de negre, portar una espelma i anar emmordassades. La marxa començarà a la plaça Dr. Robert de Sabadell a les 7 del vespre.

.

Hi ha un fulletó que explica de forma resumida el punts principals de la llei i que es podrien repartir al carrer. Feu clic aquí per baixar-lo: “Octavilla NoSomosDelito“. Seria d’agrair que  tothom que pugui en faci còpies a 2 cares, les retalli i les porti per repartir durant la marxa.

.

Feu clic aquí per baixar o veure el manifest i una oda satírica a la nova llei:

manifest

oda satírica

.

El hastag de la campanya serà #MovilizarseSirve
Twitter: @nosomosdelito

.

Quan es faci pública la carta que s’enviarà a l’Unió Europea i a l’Organització de Nacions Unides la publicarem i us l’enviarem.

.

Es prega la màxima difusió.
__________________________________________________________________________

+ Informació a l’Agenda 15M Sabadell