Dimarts 1 de juliol SABADELL – Contra tancament Consultori Poblenou – @PConstituentSBD @SicomTelevision “La salut, el negoci de la vida”

__________________________________________________________________________

SABADELL [Concentració] Contra el tancament del Consultori de Poblenou a l’estiu

Hora: A 2quarts de 6 de la tarda

.

__________________________________________________________________________

Salut negoci de la vida

SABADELL [@PConstituentSBD @SicomTelevision] Documental: “La salut, el negoci de la vida”

Hora: A les 6 de la tarda

Lloc: Biblioteca Vapor Badia
Adreça: Carrer Tres Creus, 127, 08202 Sabadell
Organitza: Procés Constituent
.
La Salut el Negoci de la Vida és un documental de Solidaritat i Comunicació – SICOM– i HOW Audiovisual i Multimèdia, on s’explica la situació de la salut pública a Catalunya i es mostra l’agressivitat que el poder exerceix contra el dret inalienable a la salut.
El documental es basa en el dia a dia de les persones. Estudia com els determinants socials de la salut, que segons la OMS són les circumstàncies en què les persones neixen, creixen, viuen, treballen i envelleixen, inclòs el sistema de salut, estan repercutint – negativament – sobre la vida de la ciutadania. El resultat és un augment de les desigualtats en salut. Un fet que es demostra en descobrir que l’esperança de vida als barris empobrits de Catalunya és 8 anys inferior a l’esperança de vida dels rics.
“La Salut el Negoci de la Vida” observa i mostra un procés que, tot disfressat de retallades i culpant la crisi, busca en realitat la privatització de la salut en general i la sanitat en particular. Tot plegat en detriment de la ciutadania i en favor del poder econòmic causant de “les crisis” que està convertint el dret universal a la salut en un negoci.

__________________________________________________________________________

+ Informació a l’Agenda 15M Sabadell
Anuncis