Dimecres 7 de maig SABADELL – Presentació del llibre ‘La izquierda como problema’

Izquierda como problema2Hora: A les 6  de la tarda

Lloc: Biblioteca Pública de Gràcia (Institut Pau Vila)
Adreça: Carrer Viladomat, 118. Sabadell
Si tens ganes de fer una llegida prèvia o no pot venir fes clic a la portada per descarregar el llibre o aquí: La izquierda como problema
.
A càrrec dels seus autors Joaquín Miras i Joan Tafalla
“Com enfrontar la involució civilitzatòria que estem patint a Espanya? I, quin paper ha jugat l’esquerra perquè s’arribi a aquesta situació? Eus aquí dues preguntes pertintents que es responen amb rotunditat en aquest llibre.
Joaquín Miras i Joan Tafalla descriuen, sense embuts, les causes que ens han conduït a l’actual crisi institucional, social i política (una crisi de règim), i apel•len, com única solució real, a què el poder torni a residir en l’autèntic Sobirà, ara manifestament ignorat: el Poble”.
Joaquín Miras ha publicat Repensar la política, refundar la izquierda, i, en qualitat d’editor conjuntament amb Joan Tafalla, Socialización, Democracia, Autogestión, a més de nombrosos articles en torn l’obra de Gramsci, Lukács, Rosemberg, Pasolini, etc. És membre d’Espai Marx.
Joan Tafalla és autor de Un cura jacobino: Jacques-Michel Coupé, i coautor, amb Irene Castells, de l’Atles històric de la Revolució Francesa. A més de la col•laboració amb Joaquín Miras, ha editat Miradas sobre la precariedad amb Josep Bel i Pep Valenzuela, i articles sobre republicanisme, sindialisme, socialisme, etc en distintes publicacions. És membre d’Espai Marx.

__________________________________________________________________________

+informació a l’Agenda 15M Sabadell
Anuncis