Dilluns 14 d’octubre – La indústria farmacèutica @TeresaForcades

_________________________________________________________________________

BCN [Xerrada] “La indústria farmacèutica al món actual i un nou model de societat” amb @TeresaForcades

Hora: A les 5 de la tarda

polypharmacyLloc: Facultat de Geografia i Història. Aula Magna i Sala Gran (4ta Planta)

Adreça: Carrer Montalegre, 6. Barcelona

http://bit.ly/1edvybG

Places limitades, cal reservar a travès de societatisalut@gmail.com

Atès  la assistència a l’acte de persones afectades per malalties ambientals, no es permetrà la entrada a persones que utilitzin perfums o portin roba rentada amb suavitzant. Els mòbils hauran de romandre tancats durant tot l’acte

La salut i la necessitat d’establir alguna mena de control sobre la indústria farmacèutica i sobre els seus abusos amb lleis que puguin protegir els drets dels més dèbils i que garanteixin la salut de tots, son els eixos transversals d’aquesta conferència.

Teresa Forcades analitzarà les estratègies d’una indústria farmacèutica que, dins el sistema capitalista, està determinant la forma com la societat entén la salut i la malaltia. Es tractaran diferents punts com ara son l’extraordinari increment del seu poder polític i econòmic, les patents dels medicaments, els medicaments nocius o mortals, l’abús en la explotació dels medicaments essencials, la investigació en funció del potencial benefici econòmic (les malalties oblidades), la manipulació de les lleis i el paper de les agències reguladores, l’actual crisi interna de la indústria i la oportunitat i necessitat de desmantellar el sistema. Tot això en el context d’una proposta d’un nou model polític i socioeconòmic a través del Procés Constituent.

Organitzen:

Associació Ensalut

Antropologia De La Salut

Associació Salut Activa

_________________________________________________________________________
+informació a l’Agenda 15M Sabadell