[Comunicat] Creació del Grup de suport “ELS 5 DE BARCELONA” #120Dias5Abcn #Suport5BCN @Freedomforthe5

logo 5anarquistas(12set13) 120 dies detingudes

GRUP DE SUPORT “ELS 5 DE BARCELONA”

En el dia d’avui, s’ha realitzat una assemblea entre els familiars de YOLANDA, SILVIA, JUAN, XABIER I JOSÉ, (“Els 5 de Barcelona”), i militants de diversos moviments assemblearis de Sabadell, Madrid i Barcelona (organitzacions sindicals, moviments socials i plataformes antirrepressives). 

En aquesta assemblea s’ha constituït el Grup de Suport “Els 5 de Barcelona”, amb la finalitat de solidaritzar-se amb els detinguts que estan sota el règim FIES3 i dispersats per 5 presons diferents, amb les comunicacions intervingudes i tota una sèrie de restriccions pròpies d’aquest règim carcerari.
Exigim la immediata posada en llibertat sense càrrecs de les companyes i els companys detinguts el passat 15 de Maig, així com l’anulació de tot procés judicial contra ells.
Recordem que existeix una Caixa de Resistència pel suport econòmic dels pres@s, fonamental en aquests casos en els que l’Estat posa en marxa la seva maquinària repressiva.

Aportacions econòmiques:  

NUM de COMPTE 2038 9252 63 3000365109

Des del Grup de Suport “Els 5 de Barcelona” volem expressar la nostra més profunda indignació amb l’onada repressiva que estan exercint les diferents institucions de l’Estat contra les companyes i els companys i contra qualsevol moviment contestatari que pretén canvis socials contraris a tot l’establert.
LA NOSTRA MILLOR ARMA, LA SOLIDARITAT!!!
Barcelona, 29 d’agost del 2013

Xarxes Socials:

#120Dias5Abcn #LibertadAnarquistasBCN #Libertad5AnarquistasBCN

#5AnarquistasBCN #Suport5BCN

@Freedomforthe5

Web: http://freedomforthefive.wordpress.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Los5DeBarcelona

Recull d’informació del Moviment Indignació 15M Sabadell: http://bit.ly/19NRJ5Y