Divendres 10 de maig – Plasma escratxe a en Rajoy @La_PAH @PAH_BCN, @12m15mBCN, Contra la Llei Wert @UniIndignada15M, @AcampadaSBD, La banca mata

_________________________________________________________________________

BCN [PAH] Plasma escratxe a en Rajoy @La_PAH @PAH_BCN

Hora: A 2quarts de 5 de la tarda

sumaterajoyLloc: Plaça Espanya. Barcelona

PAH Barcelona

Dissabte passat vam llançar a les xarxes un Plasma-escratxe a Rajoy “en diferit”

Aquest divendres 10 de maig tenim l’oportunitat de fer-li arribar el nostre missatge en rigorós directe. Mariano Rajoy serà a Barcelona per assistir al Saló de l’Automòbil, just dos dies després que el senat tombi definitivament la ILP que la PAH va aconseguir portar al Congrés.

El procés pel qual s’ha desvirtuat i “desnonat” una ILP que comptava amb el suport de la majoria de la població posa en evidència l’enorme deficiència d’una Democràcia que només ho és de nom, no de fons.

Per això des de la PAH convoquem a l’Últim Gran escratxe vinculat a la campanya per la ILP, ni més ni menys que al mateix president del Govern espanyol.

Fem-li saber al senyor Rajoy que no podrà amagar-se darrere de pantalles ni donar l’esquena a un problema que la seva nova llei hipotecària no resoldrà.

Convidem a la ciutadania a reunir-se a Plaça Espanya a les 16.30h. Convidem també a fer d’aquest escrache un acte simbòlic que tregui els colors al nostre president assenyalant les seves misèries democràtiques: els assistents portarem cartrons retallats en forma de pantalles de plasma des de les quals apel·larem a la seva consciència, des de les quals reclamarem, sense crits ni insults, però amb vehemència, que s’atreveixi, d’una vegada, a donar la cara.

_________________________________________________________________________

12M15M2013

BCN [12M15M] Roda de premsa

Hora: A les 6 de la tarda

Reocupació de la plaça Catalunya

Hora: A 2quarts de 7 de la tarda

Lloc: plaça Catalunya. Barcelona

#12M15MBCN

+informació aquí

– Amb la instalació de taules informatives i de difusió de col·lectius (Espai Coordinadora d’Assemblees de Barris de Barcelona15M Nou Barris amb 500×20Plataforma Aigua és VidaPlataforma EstafaBancaAssemblees Ciutadanes ConstituentsPlataforma ILP Renda Garantida Ciutadana…).

_________________________________________________________________________

Xerrada 10 maig - la llei wert_001

BCN [Xerrada] Contra la Llei Wert……. Recuperem l’escola pública

Hora: A les 7 de la tarda

Lloc: Casal Pou de la figuera

Adreça: Sant Pere més baix, 70. Barcelona

Organitza: Universitat Indignada 15M

universitatindignada.15m@gmail.com

@UniIndignada15M

[pdf] Programa de la jornada i guió de la sessió

Anàlisi d’una llei ultraliberal, classista, conservadora i centralista. Repensem com volem que sigui l’educació d’ara cap endavant. Parlarem i debatrem sobre l’estat actual de l’ensenyament, l’atac profund que ha patit els darrers anys , aprofundirem en les propostes de la nova llei del Partit Popular (LA LOMCE) i les veritables intencions del ministre Wert.

Presenten i coordinen:

Emili Cortavitarte, professor de secundària i membre del sindicat CGT

Xavier Morràs, professor jubilat de secundària i membre de la Universitat Indignada 15M

_________________________________________________________________________

logo indignacioSBD

SABADELL – ASSEMBLEA GENERAL 15M

Hora: A les 8 de la tarda

Lloc: Ateneu Llibertari

Adreça: Passatge Edgardo Ricetti,18. SABADELL

https://acampadasbd.wordpress.com/actes/

http://titanpad.com/OrdreDelDia15MSBD

__________________________________________________________________________

BCN [Protesta] La banca mata

Hora: A les 11 de la nit

Lloc: plaça Catalunya. Barcelona

Tota la informació aquí

També durant la tarda-nit, accions ‘Empastifa la Banca’ de forma descentralitzada amb l’objectiu de mostrar que la banca mata, tot ‘decorant’ de forma imaginativa oficines i caixers bancaris.
– Convocatòries: a les 18h30, l’Associació 500×20 y 15M Nou Barris convoquen a la marquesina de Via Júlia; de 19 a 22h a qualsevol oficina de Barcelona i a les 23h sortida des de Plaça Catalunya per iniciar la gran empastifada.

La banca mata, i ho veiem diàriament; per protestar contra aquesta acció impune de la qual no ens guareixen els nostres polítics i representants, el dia 10 de maig al vespre cal que tots els caixers de les entitats financeres quedin ben empastifats. Us imagineu llevar-vos dissabte al matí i que tots els bancs de la vostra ciutat estiguin empastifats?

Com s’ha de fer?

De manera descentralitzada i com vosaltres vulgueu! Podeu pintar-ne els vidres, omplir el caixer d’escombraries, tapiar-ne la porta, enganxar textos a les finestres, deixar un bon missatge per a l’usuari del dissabte…

I l’acció te premi

Participa en el 1r Concurs d’Empastifades de Caixers i Oficines Bancàries enviant les fotos de la teva acció a: labancamata.bcn@gmail.com

Si divendres al vespre estàs sol/la i no saps com fer l’acció pel teu compte, apropa’t a les 23.00 hores a la plaça de Catalunya, on hi haurà gent preparada per iniciar la gran empastifada!

banca_cartell

__________________________________________________________________________

+informació a l’Agenda 15M Sabadell

Anuncis