Dissabte 13 d’abril – #GarroboLibertad, IV FIREM @TerrassaRespon, Flashmob CIE, Esborrem el feixisme, 12a @DiversitatSBD, 2a espectacle

__________________________________________________________________________

BCN [Concentració] #GarroboLibertad

Hora: A les 10  del matí

Lloc: Ciutat de la Injustícia

Adreça: Gran Via de les Corts Catalanes, 111. Barcelona

GarroboLibertad

[català]

11 d’abril de 2013,10 del matí a Barcelona . Els mossos d’esquadra es preparen per una ràpida i arriscada operació: La detenció d’un perillós criminal a casa seva. A pesar de la rapidesa amb que s’actua el delinqüent aconsegueix enviar un últim missatge

El bandit tal com ell es defineix al seu perfil de twitter @fgarrobo és un “terrorista del #15M i apassionat de la política en general”. És tracta del subjecte Francesc Garrobo que treballa a comunicació d’Acampadabcn i participa a l’assemblea 15M de Nou Barris.

El greu delicte, pel qual ha estat detingut, és el d’haver enganxat un adhesiu en el caixer d’un banc. Si, ho heu llegit bé! Un adhesiu en un caixer! Com es pot permetre que aquest tipus d’individus es passegin tranquil·lament pels nostres carrers.

Per això i amb molt bon criteri aquest perillós element està retingut, encara que aquesta figura no existeixi com clarament explica el Tribunal Constitucional, a les Corts. I així continuarà durant 72 hores que permet la llei o més, si fa falta, per a que serveixi d’exemple!

Demà 13 d’abril  a les 10 del matí hem d’anar a la Ciutat de la InJusticia ha expressar el que sentim per aquesta retenció i ha reclamar el que és just per aquest company: La LLIBERTAT!!!!

#GarroboLibertad

.

[catellano]

11 de abril de 2013,10 de la mañana en Barcelona. Los policías se preparan para una rápida y arriesgada operación: la detención de un peligroso criminal en su casa. A pesar de la rapidez con que se actúa el delincuente logra enviar un último mensaje

El bandido tal como se define en su perfil de twitter @fgarrobo es un “terrorista del #15M y apasionado de la política en general”. Se trata del sujeto Francisco Garrobo que trabaja en comunicación de Acampadabcn y participa en la asamblea 15M de Nou Barris.

El grave delito, por el que ha sido detenido, es el de haber pegado una pegatina en el cajero de un banco. ¡Si, lo habéis leído bien! ¡Un adhesivo en un cajero! Como se puede permitir que este tipo de individuos se paseen tranquilamente por nuestras calles.

Por ello y con muy buen criterio este peligroso elemento está retenido, aunque esta figura no exista como claramente explica el Tribunal Constitucional, en las Corts. Y así continuará durante 72 horas que permite la ley o más, si hace falta, para que sirva de ejemplo!

Mañana 13 de abril a las 10 de la mañana tenemos que ir a la Ciudad de la injusticia a expresar lo que sentimos por esta retención y reclamar lo que es justo para este compañero: La LIBERTAD!!!!

#GarroboLibertad
__________________________________________________________________________

TERRASSA [FIREM] IV Fira d’artesania, segona mà i intercanvi

Hora: A partir de les 10 del matí

firem004_130413aLloc: plaça del Progrès, Terrassa

@terrassarespon

http://trsrespon.org/

FIREM, una fira diferent

Firem és una fira d’artesania i d’intercanvi de productes de segona mà. Terrassa Respon vol intentar amb aquesta iniciativa promoure formes alternatives de comerç, afavorint el mercat de l’intercanvi i l’artesania. “La nostra filosofia és que no hi hagi comerços ni botigues, simplement sigui gent que fa les seves coses i les vulgui vendre o compartir, gent que vulgui canviar els seus estris antics per nous…”

Hi haurà parada de menjar a preus molt econòmics per als participants de la fira (cuscús a 3€!) i unes 25 parades entre les que, segur, trobareu allò que necessiteu per comprar o bé per intercanviar. FIREM s’ha consolidat en molt poc temps com una aposta ferma, participativa i multitudinària.

__________________________________________________________________________

BCN [Flashmob] Portem el CIE al centre!

Hora: A les 11 del matí

propostacartell13ALloc: davant del Mercat de Santa Caterina

Adreça: Avinguda de Francesc Cambó, 16, Barcelona

El proper dissabte 13 d’abril fem una crida a participar d’una Flashmob per denunciar que segueix l’opacitat als CIE’s i exigir-ne el seu tancament.

Un cop realitzada l’acció, farem un recorregut fins a la Rambla del Raval.
Us recomanem venir amb roba negra o blau fosc i una gorra també fosca, si en teniu. De la resta ens encarreguem nosaltres!
Si voleu participar-hi, confirmeu la vostra assistència amb un correu a tanquemelscies@gmail.com i us donarem més instruccions per participar d’aquesta acció sorpresa!

+ INFO: http://tinyurl.com/bnsqn35

__________________________________________________________________________

BCN – Esborrem el feixisme dels nostres barris 

Hora: A les 12 del migdia

Esborrem el feixismeLloc: plaça del Mercat del Clot. Barcelona

Convoca: Unitat Contra el Feixisme

Veiem amb preocupació l’augment de pintades racistes i feixistes que han aparegut tant al Clot- Camp de l’Arpa com al barri de la Sagrada Família. Aquestes pintades també han estat rebudes amb preocupació per les veïnes i veïns del barri de la Sagrada Família, per això creiem que cal una acció coordinada entre els barris per tancar definitivament el Casal Tramuntana.

Per això engeguem una campanya, oberta a la participació de tothom, per netejar el nostre barri de les pintades feixistes del Casal Tramuntana. Volem promoure un cop més la mobilització veïnal com a arma per defensar els drets de totes i tots. El que pretenem és, entre d’altres activitats, esborrar literalment les pintades feixistes que tenyeixen el barri d’odi. “Esborrem el feixisme dels nostres barris”.

Tornem als carrers contra el feixisme ni un pas enrere.
Esborrem el feixisme dels nostres barris

__________________________________________________________________________

SABADELL [Botifarrada] 12a Festa de la Diversitat

Hora: A l’1 de la tarda

botifarradaLloc: plaça d’Argub. Parc Catalunya. Sabadell

@DiversitatSBD

Ticket: 5 euros

A partir de les 16h música en directe amb:

AN-MARÍ

BLIND REVERENDO

BATUKADA

https://www.facebook.com/FestaDiversitatSBD

http://festadeladiversitatsbd.blogspot.com.es/

__________________________________________________________________________

CERDANYOLA – 2a diada de l’espectacle

Hora: A partir de les 5 de la tarda

2diadaespectacleLloc: Plaça de la Música

Adreça: Passatge de la Farigola, Cerdanyola del Vallès

Organitza: Comissió de Festes Majors Alternatives de Cerdanyola de Vallès

Les 14es Festes Majors Alternatives tornen a la càrrega plenes d’activitats culturals i combatives!

Totes plegades podrem gaudir de nombrosos espectacles convidats, que concursaran per actuar a les properes festes, el 3 i el 4 de Maig. Hi tindrem música, circ, teatre, dansa… i molt més!

Us engresquem que vingueu amb les vostres amigues i familiars (i qui us sembli) a pasar una tarda amena i animada on reivindicarem la cultura del poble i per al poble!

A més, podrem gaudir de l’actuació del Mag Eric, un autèntic mestre i gaudirem d’un berenar popular amb xocolatada!

I no ho oblideu, com sempre, 100% autogestionades: contra la repressió, autoorganització popular.

Us esperem! Resteu atentes a les properes activitats!

__________________________________________________________________________

SABADELL [Reunió] GdT Festa de la Diversitat

Hora: A les 6 de la tarda

logo festa diversitatLloc: Ateneu Llibertari Sabadell

Adreça: Passatge Edgardo Ricetti, 18. Sabadell

Espai per anotar les idees que us passin pel cap i que després  debatrem a la reunió:

http://titanpad.com/FestaDiversitat15MSBD
__________________________________________________________________________

Anuncis