#escrache de la @PAH_Sabadell demanant la #ILP

bannerpah970150

SABADELL – Marxa informativa per exigir l’aprovació integra de la ILP de la PAH

Hora: A les 6 de la tarda

Lloc: Plaça Marcet. Sabadell

[Concentració] davant la seu del PP

Hora: A les 7 de la tarda

Lloc: C/ Rambla – Àngel Guimerà, 1 3ª · Sabadell

Convoca: Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell (PAHC)

@PAH_Sabadell

Aquest dimarts 9 d’Abril és faran concentracions davant les seus del PP de moltes ciutats d’arreu de l’estat.

Amb aquestes concentracions, des de la PAH volem assenyalar que està a les mans del PP i de la seva majoria absoluta aprovar la Iniciativa Legislativa Popular tal com està redactada per la PAH o ser còmplice de perpetuar el genocidi i la injustícia.

Amb aquesta concentració volem assenyalar directament el PP com a responsable i deixar clar que considerem la seva negativa a acceptar sense retallades la ILP no només com un acte criminal cap a les famílies que perden la casa sinó a més un atac a la democràcia en el seu conjunt.

La ILP va recollir un milió i mig de signatures i totes les enquestes mostren que la majoria de la població es favorable a les propostes de la ILP de la PAH.

És per això que, esmenar o votar en contra d’aquesta proposta de mínims és un atac a la democràcia. Democràcia que porta ja molt temps segrestada i sotmesa als designis de la banca i que en té la pitjor representació amb el PP governant sense ni tant sols complir el seu programa electoral i aplicant retallades inhumanes.

Per tot això convoquem a tothom a una marxa que sortirà dimarts a les 18:00 de la Plaça Marcet i anirà informant a tothom camí de la seu del PP on farem una concentració a les 19:00, simultània a moltes ciutats per exigir l’aprovació integra de la ILP.

.

[premsa] (10abril13) @iSabadellcat per Redacció

Unes 150 persones al #escrache de la @PAH_Sabadell demanant la #ILP

.

[premsa] (10abril13) La Drecera per Redacció

‘Escrache’ massiu a Sabadell

La PAHC aplega a més de 200 persones davant la seu del PP local per denunciar la seva negativa a aprovar la ILP per modificar la llei hipotecària