SABADELL – Assemblea d’afectades del Taulí #TotsSomTaulí

14m assemblea tauli 2

Dijous 14 de març

A les 6 de la tarda

Lloc: Centre cívic de Sant Oleguer

Adreça: Carrer Sol i Padris, 0, Sabadell

Assemblea d’Afectades del Taulí

S’ha convocat l’assemblea d’afectats i afectades per les retallades en la Sanitat Pública del Vallès Occidental. Els i les treballadores i usuàries de l’hospital hem d’evitar la seva privatització.

Tot el Vallès està convocat a participar-hi. Es donarà informació sobre retallades (laborals i de serveis a l’usuari) i les seves conseqüències. Entre tots ens organitzarem. Veniu i proposeu noves accions per a continuar la protesta. Vine i participa perquè també ets afectat.

Com ja deveu saber la penúltima assemblea la vam realitzar al porxo de l’Hospital Taulí en lloc de al vestíbul com fins ara. Es va demanar explicacions per aquest fet a la direcció del consorci:

[pdf] Sol·licitud a la direcció del Taulí

No es va contestar per escrit perquè segons ens van dir al text no hi ha data (Hi ha la del segell d’entrada) i  perquè no està signat (pot signar una assemblea?).

S’ens va negar verbalment la possibilitat de trobar-nos i parlar dintre del recinte sanitari tant a l’interior com a l’exterior. També es va amenaçar a les treballadores que participen de l’assemblea amb el conegut  “ateneu-vos a les conseqüències”.

Després de deliberar vam realitzar l’assemblea a una cafeteria com es pot veure a la foto i  entre d’altres coses vam decidir fer un comunicat de  premsa denunciat aquesta situació.

[pdf] Comunicat de premsa

Però l’assemblea es torna convocar pel dijous 14 de març. Allí ens veurem. No ens aturaran!!!

IMG_1192

_________________________________________________________________________

2013_03_14 - SLLC - XerradaStOleguer

SABADELL [Xerrada-debat] La corrupció a Sabadell

A les 2quarts de 8 del vespre

Lloc: Àgora del Centre cívic de Sant Oleguer

Adreça: Carrer Sol i Padris, 0, Sabadell

Organitza: Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció

@CorrupcioSBD

Amb Jordi de Arriba, periodista i director del diari digital iSabadell

La plataforma ‘Sabadell Lliure de Corrupció‘ organitza una conferència amb debat a l’Espai Àgora sobre el cas Mercuri, de presumpta corrupció urbanística a l’ajuntament de Sabadell.

La conferència anirà a càrrec del periodista i director de iSabadell, Jordi de Arriba, que explicarà ‘Les 10 claus del cas Mercuri’. Posteriorment, es farà un debat entre els assistents.

Anuncis