SABADELL – Assemblea d’afectades del Taulí #TotsSomTaulí

28f assemblea tauli copia

Dijous 28 de febrer

A les 6 de la tarda

Lloc: Vestíbul de l’Hospital de Sabadell

Adreça: Parc Taulí. Sabadell

.

Cat

S’ha convocat l’assemblea d’afectats i afectades per les retallades en la Sanitat Pública del Vallès Occidental. Els i les treballadores i usuàries de l’hospital hem d’evitar la seva privatització.

Tot el Vallès està convocat a participar-hi. Es donarà informació sobre retallades (laborals i de serveis a l’usuari) i les seves conseqüències. Entre tots ens organitzarem. Veniu i proposeu noves accions per a continuar la protesta. Vine i participa perquè també ets afectat.

Com ja deveu saber l’anterior assemblea la vam realitzar al porxo de l’Hospital Taulí en lloc de al vestíbul com fins ara. Hem demanat explicacions per aquest fet a la direcció del consorci:

[pdf] Sol·licitud a la direcció del Taulí

.

Cas

Se ha convocado la asamblea de afectados y afectadas por los recortes en la Sanidad Pública del Vallès Occidental. Los y las trabajadoras y usuarias del hospital tenemos que evitar su privatización.

Todo el Vallès está convocado a participar. Se dará información sobre recortes (laborales y de servicio al usuario) y sus consecuencias. Entre todos nos organizaremos. Venid y proponed nuevas acciones para continuar la protesta. Ven y participa porque también eres afectado.

Como ya sabréis la anterior asamblea la realizamos en el porche del Hospital Taulí en lugar de en el vestíbulo como hasta ahora. Hemos pedido explicaciones por este hecho a la dirección del consorcio:

[pdf] Sol·licitud a la direcció del Taulí

.

https://acampadasbd.wordpress.com/category/assemblea-tauli/

Construint l’Ordre del Dia

 

Material difusió:

[pdf] flayer assemblea 28F x2

[pdf] flayer assemblea 28F x4