Dijous 28 de febrer – Marxa i itinerari contra l’atur, Vaga universitat @UniPrecària, Assemblea #TotsSomTaulí, l’educació que volem @AureaSocial, Cinefòrum

Marxa contra l'atur

Marxa contra l’atur, la Precarietat I Per una Renda Garantida Ciutadana

BAIX LLOBREGAT – BARCELONA –  PARLAMENT

 Sortida: Pl de Sant Vicenç dels Horts a les 9 del matí

.

[Fotogaleria] Fotomovimiento: 28_02_2013 Marcha contra el paro

.

[premsa] (28feb13) El Triangle per Marc Font

Centenars de persones marxen contra l’atur des del Baix Llobregat fins al Parlament

.

El 28 de febrer sortirem en Marxa des de la Pl de Sant Vicenç dels Horts a les 9h. Farem parades al Consell Comarcal de Sant Feliu a les 11h., Pl de Catalunya de Cornellà de 13 a 14h. , l’Hospitalet, Can Batlló a les 16h., Pl de Sants a les 16:30 h., Pla de Palau a les 18:30 h, i finalitzarem al Parlament de Catalunya on farem entrega de la nostra carta de reivindicacions.

Prop de 900.000 persones es troben sense feina a Catalunya i més de 2,2 milions estan per sota del llindar de pobresa. Al novembre d’aquest any el 70% de persones sense ocupació registrades hauran esgotat les prestacions d’atur contributives i subsidis. Mentre, una minoria de grans empresaris, multinacionals i banquers s’enriqueixen a costa augmentant la desigualtat.

Aquesta elit de rics i especuladors es beneficia de les polítiques d’ajust i austeritat que apliquen els governs, de les contrareformes laborals que permeten acomiadar més fàcil, barat i baixar els salaris, les retallades de drets socials i la privatització de recursos públics a preu de saldo.

Al seu torn, els governs greixen l’exercici del poder tolerant la corrupció i el frau fiscal dels rics. Aquestes pràctiques indignants són de sobres conegudes. Per garantir la seva impunitat els governs no dubten a aplicar indults i amnisties fiscals …

Les persones sense feina som víctimes d’aquesta aliança formada pels rics, els grans defraudadors i els governs corruptes que apliquen servilment les polítiques d’austeritat dictades per la Troica (Comissió Europea, Banc Central Europeu i FMI).

És hora de dir prou i mobilitzar-nos en defensa de la nostra dignitat, pel dret al treball, per la reducció de la jornada laboral sense disminució del salari, per recuperar els nostres drets socials i ciutadans, pel futur dels nostres fills i filles!

Cridem a les persones sense feina, col·lectius en lluita, a la ciutadania solidària a participar en aquesta Marxa i alçar la nostra veu en defensa del dret a un treball estable, per una Renda Garantida de Ciutadania que asseguri els mínims d’una vida digna, per la justícia i la igualtat.

Una altra societat és possible amb unitat, mobilització i solidaritat!

Entitats que convoquen i donen suport a la Marxa:

Assemblees i col·lectius de treballadors / es en atur de Badalona, Barcelona, Cerdanyola-Ripollet, La Marina Zona-Franca, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Vilanova i la Geltrú. Coordinadora de trabajadores/as en paro de Catalunya.

Assemblea Cornellà, Assemblea 15M La Marina ZF, Coordinadora laboral i de suport mutu 15M, Cornellà sense fronteres, Front Cívic de Catalunya, @iaioflautas, PDUP; CC.OO., CO.BAS, IAC, UGT; As. Socialisme 21, BEG, Endavant Baix Llobregat, Corrent Roig, Xarxa Roiga, XSUC; CJC, JSC; CUP, ERC, EUiA, ICV, PSC, Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

Convocatòria unitària i itinerari de la Marxa contra l’atur 28F:

[pdf] Comunicat en català

[pdf] Comunicado en castellano

_________________________________________________________________________

Vaga general d’universitats

La nostra educació no pagarà el vostre deute.

No devem! No paguem!

@UniPrecària

28f Vaga Educació

10:00h Xerrada sobre la LOMCE + pancartes

12:30h Manifestació a Pl Universitat (Barcelona)

17:30h Concentració a la UPF

Convoca: La Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP)

Manifest Vaga 28F

.

[Fotogaleria] Fotomovimiento

28_02_2013 Manifestación estudiantes en Bacelona

.

[Fotogaleria] Joan Kirtz

28F Barcelona

.

[Fotogaleria] La_Directa

Jornada combativa en defensa de la pública

.

[premsa] (28feb13) El Triangle per Marc Font

Milers d’estudiants prenen els carrers en defensa de la Universitat pública

_________________________________________________________________________

SABADELL – Assemblea d’afectades del Taulí #TotsSomTaulí

•           A les 6 de la tarda

28f assemblea tauli copiaLloc: Vestíbul de l’Hospital de Sabadell

Adreça: Parc Taulí. Sabadell

.

Cat

S’ha convocat l’assemblea d’afectats i afectades per les retallades en la Sanitat Pública del Vallès Occidental. Els i les treballadores i usuàries de l’hospital hem d’evitar la seva privatització.

Tot el Vallès està convocat a participar-hi. Es donarà informació sobre retallades (laborals i de serveis a l’usuari) i les seves conseqüències. Entre tots ens organitzarem. Veniu i proposeu noves accions per a continuar la protesta. Vine i participa perquè també ets afectat.

Com ja deveu saber l’anterior assemblea la vam realitzar al porxo de l’Hospital Taulí en lloc de al vestíbul com fins ara. Hem demanat explicacions per aquest fet a la direcció del consorci:

[pdf] Sol·licitud a la direcció del Taulí

.

Cas

Se ha convocado la asamblea de afectados y afectadas por los recortes en la Sanidad Pública del Vallès Occidental. Los y las trabajadoras y usuarias del hospital tenemos que evitar su privatización.

Todo el Vallès está convocado a participar. Se dará información sobre recortes (laborales y de servicio al usuario) y sus consecuencias. Entre todos nos organizaremos. Venid y proponed nuevas acciones para continuar la protesta. Ven y participa porque también eres afectado.

Como ya sabréis la anterior asamblea la realizamos en el porche del Hospital Taulí en lugar de en el vestíbulo como hasta ahora. Hemos pedido explicaciones por este hecho a la dirección del consorcio:

[pdf] Sol·licitud a la direcció del Taulí

.

https://acampadasbd.wordpress.com/category/assemblea-tauli/

Construint l’Ordre del Dia

Material difusió:

[pdf] flayer assemblea 28F x2

[pdf] flayer assemblea 28F x4

_________________________________________________________________________

 BCN [Xerrada-Debat] Caminant cap a l’educació que volem

Cicle Ens ensenyen o aprenem? Construïm l’educació que volem

  • A les 7 de la tarda

Ens ensenyen o aprenem

Lloc: Aurea Social

Adreça: C/ Sardenya 261-263 de Barcelona

XELL: Xarxa d’Educació Lliure. Oficina d’Educació de la CIC

_________________________________________________________________________

SABADELL [Cinefòrum] Family life (Dir: Ken Loach, 1971)

Cicle Contra el patriarcat

  •             A 2quarts de 8 del vespre

Family LifeLloc: Ateneu Llibertari

Adreça: Passatge  Edgardo Ricetti, 18. Sabadell

https://www.facebook.com/ateneu.ateneullibertarisabadell

http://ateneullibertarisbd.weebly.com/

Sinopsi: Janice està embarassada, i els seus pares, amb l’excusa que no està preparada per ser mare, la pressionen perquè avorti. Aquesta decisió no farà més que agreujar els seus problemes psíquics fins al punt que acabarà internada en un centre de salut mental. Allà se sotmet, en primer lloc, a una teràpia de grup, que serà aviat suspesa per la burocràcia hospitalària, per la qual cosa se ​​li aplicarà un tractament més tradicional, a base de fàrmacs i electroshock. Els retrets dels seus pares durant les visites contribueixen a empitjorar la seva situació. (FILMAFFINITY)

+ info: FILMAFFINITY

Anuncis