Divendres 25 de gener – Campanya de Desobediència Civil @Rereguarda @AcampadaSBD

logo rereguarda en moviment

BCN [Reunió] Campanya de Desobediència Civil perquè els Mossos Antiavalots de la BRIMO i l’ARRO s’identifiquin amb la TIP

  • A les 7 de la tarda

Lloc: seu de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB)

Adreça: C/ Obradors 6-8 baixos, Districte Ciutat Vella, Barcelona

 

Des de Rereguarda en Moviment, Plataforma Solidària contra la Repressió, volem fer-vos partícips de la campanya de desobediència contra les identificacions arbitràries a mobilitzacions col·lectives. (Document bases de treball)

Com bé sabreu, d’un temps ençà, els agents de l’ordre de la Generalitat i de l’Estat estan practicant amb freqüència requeriments del D.N.I. a persones que es troben a actes de protesta. Passats uns dies, aquestes persones reben una notificació d’una sanció administrativa o, en el pitjor dels casos, d’una citació judicial per alguna infracció relacionada amb l’ordre públic, tot basant-se en la Llei 1/92 de Seguretat Ciutadana.

L’Observatori del Sistema Penal de la UB al seu informe al Comitè Europeu per la Prevenció de Tractes Degradants constata que “La imposició sistemàtica i arbitrària de multes a persones per exercir el seu dret fonamental a reunir-se restringeix fortament el seu ús i entenem que la seva aplicació, just en el moment en què amplis sectors de la població catalana s’estan mobilitzant pels seus drets, no té altre objectiu que dissuadir-los de protestar.”

[pdf] Informe dirigit al comitè europeu per a la prevenció de la tortura i altres tractes o penes inhumans o degradants

Recentment, s’estan documentant més casos d’expedients administratius i denúncies per la via judicial per accions en defensa dels drets socials i laborals, no sols aquí, sinó també a la resta de l’Estat espanyol, i especialment a la comunitat de Madrid. De fet, des d’aquests indrets es vol iniciar una campanya en la mateixa línia de la que aquí es proposa, tot exigint la immediata contrapartida als agents de l’autoritat, la visible identificació en qualsevol actuació que es realitzi durant l’exercici de les seves funcions, siguin quines siguin: número TIP en el cos de Mossos d’Esquadra.

No sols per les multes, sinó també per la gran quantitat de denúncies contra abusos i agressions policials que han acabat arxivades per la impossibilitat d’identificar als presumptes culpables.

No pararem fins que veiem totes les cares i tots els números de placa.

No pararem fins destapar totes les mentides dels impunes responsables de l’espoli social i les privatitzacions premeditades.

Document de treball

http://rereguardaenmoviment.org/

_________________________________________________________________________

logo indignacioSBD

SABADELL – ASSEMBLEA GENERAL 15M

•           A les 8  de la tarda

Lloc: Ateneu Llibertari

Adreça: Passatge Edgardo Ricetti,18. SABADELL

https://acampadasbd.wordpress.com/actes/

http://titanpad.com/OrdreDelDia15MSBD

http://titanpad.com/TemesReflexio14D12

http://titanpad.com/TemesReflexio21D12

Anuncis