Migració a la pàgina del 15M de Sabadell de facebook @AcampadaSBD

Os agradeceríamos  unos minutos para leer este texto y realizar la migración. Es importante!!!

Más abajo en castellano

[Cat]

Hola a totes

Ens trobem amb un problema amb el perfil personal del 15M de Sabadell (Indignades Sbd) i és que Facebook té un límit de 5 mil amistats.

Per permetre descongestionar aquest perfil i que continueu rebent sense cap problema la mateixa informació us hem de demanar que migreu a la pàgina del 15M de Sabadell (Acampada Sabadell).  Per fer-ho correctament feu el següent:

(Si ja seguiu la comunitat o pàgina,  no el grup obert, no cal que feu aquest primers passos però continueu llegint la segona part de les instruccions, a partir del punt 3)

1. Entreu a facebook

2. Busqueu Acampada Sabadell (la comunitat o pàgina, no el grup obert)

http://www.facebook.com/pages/Acampada-Sabadell/209952555703130

3. Feu clic al botó <M’agrada> que està al cantó del botó <Missatge>, si ho feu correctament el botó <M’agrada> canvia a <M’ha agradat>

(Ja està, ara rebreu la informació que genera el 15M de Sabadell al vostre canal de notícies de facebook a través de la pàgina).

Però ens tenim que donar de baixa del perfil personal:

4. Busqueu Indignades Sbd (gent)

http://www.facebook.com/indignades.sbd?fref=ts

5. Si al botó que està al costat dels botons <Missatge> hi posa:

  • <Amistat>  Deixa el punter del ratolí a sobre. Apareix un menú. Ves a l’opció que hi ha a baix de tot <Deixa l’amistat> i fes clic a sobre.

Apareix un cartell que ens demana la confirmació d’aquesta acció, ens pregunta: Segur que vols esborrar Indignades Sbd de les teves amistats? Fes clic al botó <Elimina l’amistat>

Apareix un altre cartell informatiu: Indignades Sbd ha estat esborrat/ada de les teves amistats. Fes clic al botó <D’acord>

Ja hem deixat de ser amics de Indignades Sbd

  • <Afegeix com amistat> No cal fer res.

Si al vostre canal de notícies apareix Acampada Sabadell en lloc de Indignades Sbd és que el procés de migració s’ha fet correctament.

Gràcies a totes per la vostra col·laboració

Moviment Indignació 15M Sabadell

https://acampadasbd.wordpress.com/agenda/

Twitter:       @Acampadasbd

———————————————————————————-

[Cast]

Hola a todas

Tenemos un problema con el perfil personal del 15M de Sabadell (Indignades Sbd) y es que Facebook tiene un límite de 5 mil amistades.

Para permitir descongestionar este perfil y que continuéis recibiendo sin ningún problema la misma información necesitamos que emigréis a la página del 15M de Sabadell (Acampada Sabadell). Para hacerlo correctamente, seguid los siguientes pasos:

(Si ya sigues la comunidad o página, no el grupo abierto, no es necesario que hagas estos primeros pasos pero lee  la segunda parte de las instrucciones, a partir del punto 3)

1. Entra en facebook

2. Busca Acampada Sabadell (la comunidad o página, no el grupo abierto)

http://www.facebook.com/pages/Acampada-Sabadell/209952555703130

3. Haz clic en el botón <M’agrada> que está al lado del botón <mensaje>, si lo haces correctamente el botón <M’agrada> cambia a <M’ha agradat>

(Ya está, ahora recibirás la información que genera el 15M de Sabadell en su canal de noticias de facebook a través de la página).

Pero tenemos que darnos  de baja del perfil personal:

4. Busca Indignadas SBD (gente)

http://www.facebook.com/indignades.sbd?fref=ts

5. Si el botón que está al lado de los botones <mensaje> pone:

• <Amistat> Deja el puntero del ratón encima. Aparece un menú. Ve a la opción que hay abajo del todo <Deixa l’amistat> y haz clic sobre él.

Aparece un cartel que nos pide la confirmación de esta acción, nos pregunta: ¿Realmente quiere eliminar Indignadas SBD de tus amistades? Haz clic en el botón <Elimina l’amistat>

Aparece otro cartel informativo: Indignadas SBD ha sido borrado / a de tus amistades. Haz clic en el botón <D’acord>

Ya hemos dejado de ser amigos de Indignadas SBD

• <Afegeix como amistat> no es necesario hacer nada.

Si en tu canal de noticias aparece Acampada Sabadell en lugar de Indignadas SBD es que el proceso de migración se ha realizado correctamente.

Gracias a todas por vuestra colaboración

Moviment Indignació 15M Sabadell

https://acampadasbd.wordpress.com/agenda/

Twitter:       @Acampadasbd