Diumenge 13 de gener – Instal·la Programari Lliure i Creativitat i desobediència

BCN [FMStAntoni] Install Party de Programari Lliure

  • De les 5 de la tarda a les 9 del vespre

logo xarxantoniLloc: Òmnia xarx@ntoni

Adreça: C. Manso, 24-28 – interior d’illa Tres Tombs. Barcelona

Qui t’ha dit que copiar és delicte? Vine amb el teu ordinador (si no és portàtil només cal la torre) i instal·larem junts tot el programari lliure que necessitis per casa o la feina. Hi haurà pica-pica i altres sorpreses.

Per a més informació www.xarxantoni.net

[pdf] Programa de Festa Major de St Antoni complert

__________________________________________________________________________

BCN [Taller] Creativitat i desobediència

  • A les 6 de la tarda

Lloc: Centre Cultural Euskal Etxea

Adreça: Arc de Sant Vicenç, Barcelona

amb Mayte Hernàndez, arterapeuta.

Òscar Pàmies, terapeuta gestalt i escriptor.

Amb el suport de Euskal Etxea i l’Assemblea Gòtic

Taller gratuït. Places limitades. Reserveu a: art.del.canvi@gmail.com

«El nostre problema és l’obediència civil (…) El nostre problema és la gent que ha obeït els dictats dels líders del seu govern… El nostre problema és que la gent és obedient a tot el món davant de la pobresa i de la fam i l’estupidesa i la guerra i la crueltat…»

Howard Zinn

Ens trobem en un moment històric de grans canvis i de violència estructural en què es fa imprescindible recórrer a la desobediència civil i a la creativitat. I també ens trobem amb un seguit de dificultats personals per fer-ho. Sabem que no ens han educat per desobeir, sinó tot el contrari. Sabem que ens han ensinistrat per adoptar rutines de pensament i de treball. Sabem que l’originalitat i les idees pròpies no puntuen en la majoria d’exàmens. I, fins i tot, quan volem desobeir, també utilitzem pautes molt previsibles. La creativitat i la desobediència es necessiten mútuament.

Al llarg d’un dia, quines decisions pren el meu “pilot automàtic” i quines prenc jo conscientment? Quina proporció de la meva vida és meva?

Sóc conscient de la quantitat de bloquejos, pors, tabús i idees empassades que sabotegen el meu potencial creatiu? Em conformo pensant que la creativitat és un do diví exclusiu de genis i artistes?

En el breu lapse de tres hores viatjarem a les fonts de la nostra obediència i contemplarem els bloquejos i les idees rígides que ens limiten la nostra capacitat per crear. I això sense la pretensió de resoldre res, sinó de començar a plantejar el canvi que ens cal per ser més creatius, més lliures i més “nosaltres”.

Anuncis