SABADELL [#AcampadaTaulí] 3a Assemblea d’afectades #TotsSomTaulí

Dijous 10 de gener

  • A les 5 de la tarda

3a Assemblea d'Afectats Taulí (fes clic a la imatge)Lloc: vestíbul de l’Hospital de Sabadell

Adreça: Parc Taulí. Sabadell

És important que els diferents GdT hagin començat a funcionar i que vinguin a l’assemblea amb propostes.

Cat

S’ha convocat la tercera assemblea d’afectats i afectades per les retallades en la Sanitat Pública del Vallès Occidental i en suport de la acampada a l’hospital. Els i les treballadores i usuàries de l’hospital hem d’evitar la seva privatització.

Tot el Vallès està convocat a participar-hi. Es donarà informació sobre retallades (laborals i de serveis a l’usuari) i les seves conseqüències. Entre tots ens organitzarem. Veniu i proposeu noves accions per a continuar la protesta. Vine i participa perquè també ets afectat.

Cas

Se ha convocado la tercera asamblea de afectados y afectadas por los recortes en la Sanidad Pública del Vallès Occidental y en apoyo de la acampada en el hospital. Los y las trabajadoras y usuarias del hospital tenemos que evitar su privatización.

Todo el Vallès está convocado a participar. Se dará información sobre recortes (laborales y de servicio al usuario) y sus consecuencias. Entre todos nos organizaremos. Venid y proponed nuevas acciones para continuar la protesta. Ven y participa porque también eres afectado.

facebook: Acampada Parc Taulí

Material difusió:

[pdf] flayer assemblea 10G x2

[pdf] flayer assemblea 10G x4

Web: http://acampadatauli.blogspot.com.es/

twitter: @Acampadataulí #AcampadaTaulí #TotsSomTaulí

Anuncis