Dimarts 8 de gener #SOSSanidad

SABADELL – Ple Municipal

  • A les 6 de la tarda

Lloc: Ajuntament de Sabadell

Us volem animar a assistir-hi, ja que sempre és interessant acudir als Plens per veure de primera mà l’actualitat municipal, però ara, amb les circumstàncies excepcionals en que es troba la ciutat amb el cas Mercuri ho és encara més.

Aquest últim mes els grups de l’oposició han estat treballant per fer front a aquesta situació anòmala, fruit d’aquest treball es presentarà una moció unitària de reprovació de l’Alcalde Manuel Bustos i dels regidors Joan Manau, Paco Bustos i Ricard Estrada.

Us recordem que si podeu assistir al Ple sempre és convenient arribar una mica abans de les 18h per poder trobar lloc.

_________________________________________________________________________

TERRASSA [Documental] La salut  el negoci de la vida #SOSSanidad

  • A les 7 de la tarda

Salut el negoci de la vidaLloc: Ateneu Candela

Adreça: Carrer Sant Gaietà, 73, Terrassa

Per a la seva presentació i posterior debat, comptarem amb la presència de Frederic Pahisa i Josep Cabayol, director i productor del documental.

És un documental de Solidaritat i Comunicació – SICOM – i HOW Audiovisual i Multimèdia, on s’explica la situació de la salut pública a Catalunya i es mostra l’agressivitat que el poder exerceix contra el dret inalienable a la salut. Es basa en el dia a dia de les persones. Estudia com els determinants socials de la salut, que segons la OMS són les circumstàncies en què les persones neixen, creixen, viuen, treballen i envelleixen, inclòs el sistema de salut, estan repercutint – negativament – sobre la vida de la ciutadania. El resultat és un augment de les desigualtats en salut. Un fet que es demostra en descobrir que l’esperança de vida als barris empobrits de Catalunya és 8 anys inferior a l’esperança de vida dels rics.

Més info: http://sicom.cat/salutelnegocidelavida/

_________________________________________________________________________

Asamblea Norte

SABADELL – ASSEMBLEA DEL NORD

A les 8 del vespre

Lloc: entrada de l’Hospital de Sabadell

Adreça: Parc Taulí. Sabadell

http://bit.ly/TGZMbs

Anuncis