Dissabte 29 de desembre #XIS #Sabadell #imesAPI

SABADELL [XIS] Fira d’Any Nou de la Xarxa Intercanvi Sabadell

  • De 10 del matí a 8 del vespre

logo_XISLloc: Ateneu Llibertari

Adreça: Passatge Edgardo Ricetti, 18 Sabadell

Organitza: XIS

Els mercats d’intercanvi i les xarxes socials han engegat a Sabadell una Xarxa d’Intercanvi, la XIS, una iniciativa comú per a poder fer un pas endavant a l’autogestió.

Durant tot el dia:

Tallers, demostracions, xerrades, presentació de la xarxa, rebuda a nous membres, tastets de productes de la terra i cuinats, xocolata desfeta….i dinar col·lectiu. Parades d’artesania, de regals, de productes alimentaris…

Vine a coneixer la XIS!!!

Si vols participar fent un taller, amb una parada, etc.

Dos documents adjunts:

[pdf] 1 COPIA MEMBRE pack on trobaras diferents documents que t’expliquen el funcionament de la XIS. Aquest document és per a tu, per consultar sempre que necessitis.

[pdf] 2 COPIA XIS pack on trobaràs els documents a cumplimentar si vols  fer-te membre de la XIS, i que caldrà  estiguin signats i s’entreguin en persona a l’Oficina de la XIS:

  • Formulari d’inscripció a la XIS”
  • “Acord de Membresia”
  • “Principis i Objectius Generals de la XIS”

una vegada estiguin els documents signats i entregats us lliurarem la targeta-moneder, que és personalitzada i els documents que faltin del pack de benvinguda, com son el directori de membres, la guia d’ofertes i demandes i el llistat de contactes.

Aquests document informatius tambés els trobaràs al blog de la  XIS.
http://xarxaintercanvisabadell.wordpress.com
xarxaintercanvisabadell@gmail.com

La oficina de la XIS s’obrirà dos dies per setmana al local de l’Ateneu Llibertari a la Plaça Edgardo Ricetti. Mentrestant no hi ha un horari fixat, podeu contactar-nos per poder quedar i formalitzar la inscripció.
Sisplau, agrairiem aquells que ompleneu els formularis aviat per a poder preparar el primer directori a temps de la fira. Gràcies.

__________________________________________________________________________

SABADELL [IMESAPI] Sopar solidari

  • De 7 del vespre fins la mitjanit

Lloc: Ateneu Llibertari

Adreça: Passatge Edgardo Ricetti, 18 Sabadell

Organitza: CNT-AIT

https://www.facebook.com/events/575975365753367/?ref=3

Programa:

19h Xerrada amb els treballadors de imesAPI

20h Sopar solidari 4euros. Alternativa vegana.

22h Kafeta i punxadiscos

29d sopar solidari

Bones, us enviem un comunicat que ha realitzat l’Ateneu llibertari de suport als treballadors d’IMESAPI a Granollers i les Franqueses en Vaga indefinida des de fa 18 dies, en lluita contra l’ERE de l’empresa propietat de Florentino Perez. Si algun col·lectiu o sbdlluitant es vol adherir al comunicat que ens enviï un correu.

Demà a les 19h hi haurà una xerrada dels treballadors en lluita a l’ateneu i a les 20h també hi haurà un sopar de solidaritat amb els treballadors, els diners aniran a parar a la caixa de resistència, el preu del sopar és de 4 euros, després hi haurà punxa-discos. Si algú vol assistir al sopar que ens enviï un correu.

Info sobre el conflicte: http://granollers.cnt.es/

Comunicat de Suport als treballadors d’IMESAPI

Els treballadors de Granollers de l’empresa IMESAPI que s’encarreguen del servei de manteniment de l’enllumenat públic de Granollers i de Les Franqueses del Vallès i alhora del manteniment de les dependències municipals de Granollers estan en Vaga indefinida. Desde l’ateneu llibertari els hi donem tot el suport.

El motiu d’aquesta vaga indefinida iniciada al 4 de desembre del 2012 és per rebutjar plenament l’ERO temporal que l’empresa vol imposar empitjorant encara més les condicions de vida i alhora laborals de les companyes i companys d’IMESAPI. Cal tenir ben present, que els argumenten exposats per l’empresa per poder per aplicar l’ERO, com estem acostumats en aquest tipus de conflictes, són inexistents i estan referits als beneficis de l’empresa, ja que la viabilitat dels llocs de treball es completament possible. A més a més, reivindiquen la lluita per recuperar la lluita sindical de qualsevol secció sindical més enllà del sindicalisme “oficial”.

Hi ha moltes opcions de solidaritat, com per exemple assistint a les diferents manifestacions que estan realitzant les companyes i companys de la CNT i la CGT de Granollers. CNT i CGT de granollers a obert una caixa de resistència per mantenir en peu la Vaga Indefinida. Es aquí on l’Ateneu Llibertari de Sabadell vol manifestar la seva solidaritat. Estem organitzant un sopar i un concert on els diners recaptats aniran a la caixa de resistència de les companyes i companys en lluita. Es durà a terme el 29 de desembre del 2012. Us hi esperem a totxs.

P.D: Estem tancant el cartell amb els grups del concert en un parell de dies us informarem. Si voleu venir al sopar i facilitar-nos la feina alhora de fer-lo us
agrairíem que enviéssiu un email a msolerpiol@gmail.com dient quantes persones vindreu al sopar.

La solidaritat és la nostre millor arma. Unió, Acció, Autogestió!

Anuncis