SABADELL [#AcampadaTaulí] 1a Assemblea d’afectats

22 de desembre

  • A 2quarts d’1 del migdia

Acampada Parc TaulíLloc: davant de l’Hospital de Sabadell

Adreça: Parc Taulí.  Sabadell

Cat

S’ha convocat la primera assemblea d’afectats i afectades per les retallades en la Sanitat Pública del Vallès Occidental i en suport de la acampada a l’hospital. Els i les treballadores i usuàries de l’hospital hem d’evitar la seva privatització.

Tot el Vallès està convocat a participar-hi. Ens trobarem davant la porta de l’hospital el dissabte 22 a les 12:30h. Es donarà informació sobre retallades (laborals i de serveis a l’usuari) i les seves conseqüències. Entre  tots ens organitzarem. Veniu i proposeu noves accions per a continuar la protesta. Vine i participa perquè també ets afectat.

Cas

Se ha convocado la primera asamblea de afectados y afectadas por los recortes en la Sanidad Pública del Vallès Occidental y en apoyo de la acampada en el hospital. Los y las trabajadoras y usuarias del hospital tenemos que evitar su privatización.

Todo el Vallès está convocado a participar. Nos encontraremos delante de la puerta del hospital el sábado 22 a las 12:30h. Se dará información sobre recortes (laborales y de servicio al usuario) y sus consecuencias. Entre todos nos organizaremos. Venid y proponed nuevas acciones para continuar la protesta. Ven y participa porque también eres afectado.

Web: http://acampadatauli.blogspot.com.es/

facebook: Acampada Parc Taulí

twitter: @AcampadaTaulí #TotsSomTaulí #AcampadaTaulí

Anuncis