Dilluns 10 de desembre

STA. PERPÈTUA DE MOGODA – DESNONAMENT

  • A 2quarts de 9 del matí

stopdesahuciosLloc: c/ de Mogoda, 48. Sta. Perpètua de Mogoda

Entitat desnonadora: INCASOL

Sandra y David, tienen 4 hijos y están desempleados desde hace una temporada. Desde el juzgado le han dado avisos para que deje la vivienda pero ella se niega. Desde Incasol le han prometido un alquiler social desde hace tiempo pero ya sabemos que las palabras se las lleva el viento. No saben la hora del deshaucio, pero ha quedado con vecinos, amigos y familiares para que vengan a ayudarle a parar el desahucio. Os pedimos discreción

__________________________________________________________________________

concentracio_10d

BCN [Concentració] Defensem l’escola en català. No acatem! #SomEscola #Wertgonya

  • A 2quarts de 7 de la tarda

Lloc: Plaça Sant Jaume. Barcelona

Escola en Català

__________________________________________________________________________

BCN [Acció feminista] Pel dret a la salut de totes i tots #DretALaSalut

  • A partir de 2quarts de 7 del vespre

10dLloc: Plaça Sant Jaume. Barcelona

Convoca: la Xarxa de Dones per a la salut i la Marxa Mundial de Dones

El 10 de novembre a la trobada  de la campanya sobre el dret a l’avortament vam decidir fer una acció al mes de desembre per seguir visibilitzant el dret al propi cos, els problemes que teníem en relació al desplegament de la llei com que  algunes dones migrades sense papers que al no tenir dret a la targeta sanitària havien de pagar la intervenció o com han denunciat altres entitats a dones que exerceixen la prostitució els hi exigeixen que denunciïn per tenir dret a la prestació d’IVE si no són legals,  i per seguir vindicant que NO TOLERAREM CAP PAS ENRERE EN ELS NOSTRES DRETS tal com ens està amenaçant el ministre Gallardón. En aquest marc les dones de la Marxa Mundial de Dones van proposar el dia 10 de desembre, dia dels drets humans, que elles convoquen a tot el món per aquest dia i que a Europa hi haurà concentracions pel dret a la salut.Com diuen ells” En front a la privatització de la salut  i a un model de salut sexista i heteropatriarcal que nega els drets de els dones a ser mestresses dels nostres cossos, exigim que el nostres cossos deixen de ser camps de batalla de les relacions de poder masclistes i que els nostres drets sexuals i reproductius siguin plenament reconeguts”

Porteu cartells al·lusius i donarem voltes per la plaça per denunciar una vegada més que els nostres drets són drets humans.

No a la privatització de la sanitat.

No a l’exclusió de les persones més febles, avortament lliure i gratuït.

No a la contrareforma de Gallardón.

(Al mati anirem al departament de salut a lliurar una carta en aquest sentit)

feministesindignades (@feministesbcn)

__________________________________________________________________________

BCN [Xerrada-debat] Immigració i Apartheid Sanitari!

L’exclusió social: la primera pedra del totalitarisme

  • A les 7 de la  tarda

10d immigracióLloc: Casal d’Entitats del Mas Guinardó

Adreça: Pl Salvador Riera 2, Horta-Guinardó. Barcelona

Organitza: l’Assemblea Social del Guinardó-Can Baró  i l’Observatori Guinardó-Can Baró en Defensa dels Serveis Públics i Drets Socials

El proper dilluns 10 de desembre a les 19h, tindrem una xerrada i debat sobre l’exclusió social que representa el Reial Decret 16/2012. El caràcter masclista, racista i classista que desprèn aquesta mena de mesures, fan que no dubtem en anomenar-les Apartheid Sanitari, ja que representen la primera pedra del totalitarisme.

amb

Xavier Giró Martí, professor de periodisme polític de la UAB

Xavi Artal de la Xarxa 9 Barris Acull  i l’Ateneu Popular 9 Barris

Muhammad Mubarak de l’Associació Papers i Drets per a Tothom

Clara Elena Romero de Mujeres Pa’lante (Colectiu Maloka, Colòmbia).

Presentarà i moderarà l’Àngels, companya de l’Assemblea Social del Guinardó-Can Baró  i treballadora de l’Hospital de Sant Pau, que a més ens farà una petita introducció de la tancada que s’està duent a terme a l’hospital, en defensa dels drets laborals de les treballadores del centre i per una sanitat pública, gratuïta, de qualitat i universal.

_________________________________________________________________________

BCN [Consum Crític] Cantada de nadales anticonsumistes

  • A les 7 de la tarda

setmana consum críticLloc: Ateneu Rosa de Foc

Adreça: c/ Robí, 5. Baixos. Vila de Gràcia. Barcelona

Ens trobarem a l’Ateneu Rosa de Foc i farem el següent recorregut: C/ Verdi, Pl. Revolució, Pl. de la Vila, Gran de Gràcia, Astúries fins a l’Ateneu. Cantarem les nadales anticonsumistes i repartirem la programació de la Setmana.

Assemblea Gràcia

Anuncis

One comment on “Dilluns 10 de desembre

  1. Si aquest blog ha désdevenir un mitja per convocatories de caracter liberticida com la que aqui fa SI sobre l escola en catala quan realment volen dir impedir que qualsevol ciutada tingui les opcions d escollir que tenen i exerceixen politics com Mas i Montilla,, a mi ja em podeu donar de baixa i realment us auguro poc exit com a moviment transversal i regenerador

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.