Dimarts 20 de novembre

SABADELL [Concentració] Suport als treballadors en lluita de la empresa ABB

  • A les 10 del matí

Lloc: davant la porta del Hotel Verdi

Adreça: Avinguda Francesc Macià, 62. Sabadell

La empresa ABB motores ubicada en St. Quirze del Vallés que cuenta con 170 trabajador@s amenaza con cerrar alegando perdidas( lo cual es falso) y HECHAR A TOD@S SUS TRABAJADOR@S A LA CALLE, menos a una veintena de altos cargos que desempeñaran otras faenas en el grupo ABB.Se la quieren llevar a los países nórdicos pese a que es una empresa que dá beneficios y aquí la mano de obra es mucho más barata.

POR TODO ESTO L@S TRABAJADOR@S DE ABB MOTORES ESTÁN DECIDID@S A TODO. Esta semana han estado en huelga de brazos caídos y se plantean otras medidas que ya comunicaremos. De momento os pedimos todo el apoyo posible en la concentración que tendrá lugar este martes dia 20 a las 10h de la mañana en la puerta del hotel verdi de sabadell. ya que una vez más se reune el comite con los directivos de abb en el hotel verdi, se hará ruido y se pide traer cacerolas, pitos, etc. Es importante de que cada uno haga la invitación de este evento a todos sus contactos y hacer maxima difusión!!!

__________________________________________________________________________

BCN [Transparents] 2. Participació ciutadana a l’era del coneixement: extracció i anàlisi de dades

Cicle Transparència i Bon govern. Cap a la governança oberta, horitzontal i participativa

  • A les 7 de la tarda

Lloc: Nova- Innovació Social

Adreça: Plaça Catalunya, 9 4t-2ª. Barcelona

Una oportunitat única per formar-se de franc en un tema important: acabar amb l’obscurantisme, la corrupció i el clientelisme a les administracions públiques

a càrrec de Mar CabraFundación Ciudadana Civio

PARTICIPACIÓ I TRANSPARÈNCIA. La ciutadania porta temps reclamant la consolidació d’una governança oberta, horitzontal i participativa. Una demanda contra la corrupció, el clientelisme i l’obscurantisme tant freqüents al sí de la nostra administració. Ciutadans i ciutadanes demanen empoderament, reclamen allò que es seu: el dret a saber, el dret a sol·licitar i rebre informació veraç, el dret a ser consultada en els afers públics.

Per a més informació:

http://nova.cat/?p=4605

http://www.transparents.org/

Apunta’t enviant un email a comunicacio@nova.cat

Les places són limitades!

__________________________________________________________________________

ASSEMBLEA DEL NORD

  • A les 8 del vespre

Lloc: CAP Ca n’Oriac

Adreça: Passeig Sant Bernat, 22, SABADELL

https://acampadasbd.wordpress.com/actes-zona-nord/

Anuncis