CAN PIELLA – DESNONAMENT CAUTELAR

#CanpiellaVive @CanPiella

ATENCIÓ desnonament  cautelar dictat contra Can Piella a partir del dia 14 d’octubre #CanpiellaVive @CanPiella, cortesia del conglomerat empresarial Grupo Alcaraz. Estigueu atents.

El passat dijous 4 d’octubre vam rebre a Can Piella una ordre de desallotjament cautelar que s’ha d’executar en el període de 9 dies (diumenge 14). Però Can Piella està viva, Can Piella està maquinant… Volem aprofitar la ocasió per demostrar que Can Piella no som només els que hi estem dia a dia, sinó tota la gent que ha vingut, participat, gaudit, donat i rebut un cop de ma, que l’ha seguit, que ha enriquit i que creu en les idees del projecte d’aquesta masia centenària del Vallès.

Estem pensant i perfilant idees que us anirem comentant, de moment necessitem que en feu difusió, rebotant el mail, twitejant (@canpiella), telfs, etc. També hem activat un Oiga.me per recollir demandes que li enviarem al jutje: https://oiga.me/campaigns/paremos-el-desalojo-de-can-piella. Però qualsevol altra iniciativa autònoma també serà benvinguda!!

Entre totes seguim covant alternatives. Can Piella està viva!

Can Piella necessita el teu suport! En aquests moments Can Piella té una denúncia interposada i necessita suport per tot el procés judicial. Omplint les teves dades estaràs signant a favor de la conservació del projecte gracies a aquesta masia del segle XVII abandonada des de fa més de 10 anys. L’associació per la conservació de la Piella té com a finalitat la transformació social, rehabilitar els espais de la casa i condicionar-los pel seu ús per part de les diverses associacions i moviments de Montcada i Reixac i voltants. Dóna suport a Can Piella fent-te’n soci

ADHEREIX-TE

Manifiesto de las Gallinas Cluecas

Notícia a EcoDiari