Dijous 20 de setembre

BCN [Presentació] FEM-LO COMÚ

  • A  les 7 de la tarda: BARCELONA

Lloc: AureaSocial

Adreça: C. Sardenya 263, Barcelona

<M> Sagrada Família

FEM-LO COMÚ és el lema de la campanya de col·lectivització d’AureaSocial, projecte impulsat per la Cooperativa Integral Catalana. AureaSocial està ubicat a l’immoble situat al carrer Sardenya 263 de Barcelona i diem FEM-LO COMÚ perquè l’objectiu és evitar que se’l quedi el banc i garantir el desenvolupament d’aquest projecte de caire social, autogestionat i assembleari, que vol romandre com a bé comú.

AureaSocial, espai obert a la revolució integral, es comprarà col·lectivament a través del Fons de Col·lectivització que ha creat CASX (Cooperativa d’Autofinanciació Social en Xarxa), una cooperativa financera que funciona sense interessos.

La presentació començarà a les 19h amb la presència dels següents ponents:

  • Enric Duran: Activista impulsor i membre de la Cooperativa Integral Catalana i      d’altres projectes vinculats, com CASX o AureaSocial, que ens farà la      contextualització de tot plegat i ens parlarà del Fons de      Col·lectivitzacions impulsat per CASX.
  • Felix Rodrigo Mora: Pensador, escriptor, investigador i historiador autodidacta que      ens parlarà sobre els béns comunals com part d’una estratègia      d’autoorganització social. Ha escrit llibres com “La democracia y el      triunfo del Estado”, “Naturaleza, ruralidad y      civilización”, “Crisis y utopía en el siglo XXI” o      “¿Decrecimiento o revolución integral?”.

Aquest acte serà el punt de partida d’una sèrie d’activitats que estem preparant i que es desenvoluparan durant els propers mesos, com són cicles de xerrades, projeccions de pel·lícules i documentals, concerts i presentacions i exposicions diverses entre altres esdeveniments.

En l’acte es donarà la informació de com funcionarà la recollida de fons i tots els detalls tècnics per poder donar suport a la campanya. Anunciarem, també, les eines de comunicació que posarem en marxa, amb l’objectiu de la col·lectivització d’AureaSocial i la profundització del procés de revolució integral que impulsa la Cooperativa Integral Catalana.

T’esperem!

AureaSocial – Espai obert a la revolució integral – Salut, educació, autogestió

CASX – Cooperativa d’Autofinanciació Social en Xarxa

Cooperativa Integral Catalana

__________________________________________________________________________________

REUNIÓ GdTS SANITAT

  • A les 7 de la tarda

Lloc: CAP Ca n’Oriac

Adreça: Passeig Sant Bernat, 22, SABADELL

http://sanitatsabadell15m.blogspot.com/

https://www.facebook.com/sanitatsabadell15m

https://acampadasbd.wordpress.com/category/retallades-sanitat/

Anuncis