[Crònica] SUPORT DETINGUDES A LA VAGA GENERAL DEL 29M

Dilluns 18 de juny

•           A les 9  del matí: SABADELL

Lloc: Jutjats de Sabadell

Adreça: Avda Francesc Macià, 34. Sabadell

El passat 29 de març del 2012, en el marc d’una vaga general, algunes de les nostres companyes van ser detingudes, agredides i imputades.

Als jutjats de Sabadell es prendrà declaració als Mossos d’Esquadra que van realitzar les detencions sobre la seva versió d’aquests fets.

Fem-los sentir els nostre absolut rebuig per aquestes detencions totalment injustes i arbitràries i per la seva versió falsejada i repressiva de la realitat.

Comunicat del grup de suport a les vaguistes del 29M Sabadell Lluitant

[Article] La Directa

Els jutjats de Sabadell perden una denúncia per agressió policial i obliden citar els mossos a un judici pel 29-M

per Jesús Rodríguez

El jutjat d’instrucció 5 de Sabadell havia planificat per aquest matí les declaracions dels vuit mossos d’esquadra que van elaborar els atestats acusatoris contra quatre manifestants (el cas d’altres dos manifestants s’instrueix a altres jutjats) de la vaga general en aquest municipi vallesà. Els acusats s’han presentat a la seu judicial acompanyats de la seva advocada i, a l’exterior de l’edifici, s’hi han aplegat diversos manifestants amb una pancarta que donava suport als i les vaguistes. A dins, però, ha regnat un cert desconcert i sorpresa en saber que el jutjat s’havia oblidat de notificar el dia i hora de la declaració als vuit policies i això ha fet que no es personessin a la seu judicial –aquesta és la versió oficial del que ha passat–. El magistrat encarregat del cas ha hagut d’improvisar a corre-cuita i convocar de nou a totes les parts pel 23 de juliol. Però aquest no ha estat l’únic greuge d’aquest matí. El funcionariat judicial, després de molt buscar i remenar, ha hagut de reconèixer que, incomprensiblement, ha perdut la denúncia per maltractaments policials a un vaguista menor d’edat que fou presentada després del 29 de març. Ara, la causa haurà de començar de nou.

(INCREIBLE!!!!!!!!!PERÒ CERT…)

Anuncis