[Educació] PROU RETALLADES!!!

JORNADES DE DINAMITZACIONS NOCTURNES

  • dimecres 6 de juny nit: SABADELL

Comunicat:

Aquesta nit, els membres de l’assemblea IRIS estem tancats a l’institut Ribot i Serra conjuntament amb estudiants de l’assemblea Pau Vila i assemblea Institut Sabadell per tal d’organitzar futures  accions actives per mostrar el nostre rebuig a aquestes retallades que cada divendres ataquen  a l’ensenyament públic deteriorant la qualitat de la nostra formació i empitjorant la situació  laboral de tota la comunitat educativa.

Hem comptat amb la participació d’una part del professorat del nostre centre en tant que lluitem  conjuntament envers la mateixa causa.

A més a més s’ha pogut gaudir de la presència de César Castanyon, estudiant d’història de la UAB i  militant d’Esquerra Anticapitalista-Revolta Global, el qual ens ha facilitat dades socioeconòmiques  comparant-les amb fets històrics rellevants i situacions actuals.  Altrament, membres del 15-M de Terrasa han participat en el debat intens que s’ha generat on hem discutit  com unificar forces per buscar alternatives i fer que la lluita continui.

Finalitzem l’assemblea d’estudiants Sabadell fent un compendi de les idees que han sorgit al debat i concretant les noves accions que durem a terme en les properes setmanes.

Des d’aquí recolcem la resta de tancades que també s’estan duent a terme aquesta nit a nivell de Vallés  Occidental(Rubí, Terrassa, Sant Quirze, etc). Sabem que  avui no som tots, altres intituts estan  implicats en la mateixa lluita i ens recolcem mutuament amb un mateix crit:

La Lluita no fa Vacances.

Convocatòria:

A LES 21:00 O 21:30 XERRADA SOBRE L’EDUCACIÓ A CARREC DE CESAR CASTANYON estudiant a la UAB i militant a revoltat global-esquerra anticapitalista

REUNIÓ DE LES ASSEMBLEAS ESTUDIANTILS DE SABADELL (Integrans: Escola Industrial, Escola Illa,

Institut Castellarnau, Institut Pau Vila, Institut Joan Oliver, Institut Arrahona, Institut Sabadell i Assemblea IRIS)

Sopar de Germanor

Portar: Sac de dormir, carmanyola, ganes de fer feina!

Doncs això, tota acampada comença amb plantar una tenda. Moltes vagues indefinides comencen amb petites accions simbòliques.

Tota acció conjunta comença amb poques persones.

Hem de donar el 1r pas! Actuem! Veniu amb la vostra tenda!

Lloc: IES Ribot i Serra

Adreça: C. de Concha Espina, 33 08204 Sabadell

Convoca: Assemblea IRIS (Ribot I Serra)

Estudiants Sabadell